Moćno odijelo i nova frizura: Franka zablistala na prvom nastupu nakon porođaja

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

NOVOPEČENOJ mami Franki Batelić ovo bi mogla biti godina za pamćenje. Nakon što je rodila prvo dijete, sina Viktora, pjevačica je postala i dobitnica nagrade Cesarica za hit godine "Sve dok sanjaš".

Svečana dodjela nagrada održana je u zagrebačkoj City Plazi, a tom prilikom je Franka, prvi put nakon porođaja, nastupila pred publikom.

Uvijek dotjerana pjevačica je i ovog puta posvetila posebnu pažnju svom outfitu. Odabrala je žensko odijelo zanimljivog kroja koje potpisuje domaći brend Krie Design iz kojeg stoji dizajnerica Kristina Burja. Kombinacija klasičnih crnih hlača i zanimljivog gornjeg dijela s volanima te srebrnim detaljima pokazala se kao pun pogodak. Decentno, prikladno za apsolutno sve situacije, a istovremeno dovoljno efektno da ukrade sve poglede.

Uz to, Batelić je potvrdila da i hlače mogu biti izrazito ženstveno ako znate uz što ih nositi.

Ako nju pitate, ovog puta bile su dovoljne upečatljive štikle i predimenzionirane naušnice, a damski look upotpunila je kosom svezanom u strogi rep. Svoju inače kratku kosu ekspresno je produžila uz pomoć ekstenzija te je uz pomoć klasičnog make-upa, naglašenim usnama s crvenim ružem, zaokružila ovaj moćan outfit.