Model za pamćenje: Zagrepčanka pronašla kaput koji je odlična zamjena za haljinu

Foto: Luka Šangulin/Index

ZAGREBAČKA špica često nalikuje na modnu pistu, a čak i ako ne pratite trendove, jedan pogled na outfite prolaznica otkrit će vam sve što trebate znati o trenutnim događanjima u modnom svijetu. Od najškakljivijih trendova desetljeća koji i dalje žive, preko hit kaputa, pa sve do retro tenisica koje su obožavale Spajsice, a sada ih ponovno nose i Hrvatice. Jedan letimičan pogled otkrit će vam i koja je dizajnerska torba omiljena među stajliš damama, ali i koje su kultne čizme zaludjele trendseterice.

Zato ne čudi što je za mnoge zagrebačka špica idealno mjesto za traženje inspiracije. Pa ako i vi tragate za efektnim kaputom zahvaljujući kojem ćete se lako istaknuti u moru drugih kaputa - ovo bi mogao biti taj.

Strukirani kroj i donji dio u stilu suknje djeluju poput vizualne varke pa bi mnogi mogli pomisliti kako je riječ o trendi haljini. Upečatljivi gumbi stavljaju naglasak na gornji dio, a zahvaljujući neobičnom kroju kaputa, važno je kombinirati ga uz klasične komade koji neće odvlačiti pažnju.

Ova zgodna dama je odabrala kožne crne hlače te je sve začinila dodacima ukrašenima cirkonima, gležnjačama, rukavicama i sunčanim naočalama.