"Modna ikona desetljeća" baš nikoga nije oduševila ovom kombinacijom

Foto: Splash News 

JE LI zaslužila ovu titulu?
 
Ako ste prošloga tjedna slučajno propustili vijest kako je 21-godišnja manekenka Kendall Jenner proglašena "modnom ikonom desetljeća", sada sve znate.
 
 
Internet je odmah poludio, a zanimljivo je i kako je dotična prije deset godina imala svega 11 godina pa je sve to bilo i pomalo žalosno.
 
Naime, unatoč lijepom licu i manekenskoj građi, koje joj nitko ne može osporiti, činjenica je kako cijeli ženski klan Kardashian-Jenner ima vrlo upitan ukus za modu, a među njima i Kendall.
 
Iako je očito kako se trudi biti posebna i drugačija, neke kombinacije na kraju ispadnu smiješne, a ne posebne. Tako je bilo i s ovom posljednjom, koju je prošetala New Yorkom.
 
 
Smeđokosa manekenka tako se uvukla u poderane i široke traperice, plavu majicu te predimenzionirani sako, a ni izbor dodataka nije bio neki - crni kožni remen, koji je izgledao kao da je posuđen od tate, iako očito ne njezinog, te špic čizme od istog materijala.
 
 
Kombinacija je u trenu Kendall dodala nekoliko godina te nimalo nije pratila njezinu manekensku liniju pa se nadamo kako će uskoro odustati od takvih modnih eksperimenata jer joj jednostavno ne stoje.
 
Slažete li se s nama?