Modno usklađeni Jelena Rozga i Ante Burazin bit će inspiracija mnogim parovima

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

IAKO su samo prijatelji, Jelena Rozga i osobni trener Ante Burazin sinoć su izgledali kao pravi par.

Modni događaj koji je privukao brojna poznata domaća imena, reviju dvojca eNVy room, iskoristili su za pravu stilsku igru. Štoviše, svojim primjerom mogli bi poslužiti kao prava inspiracija mnogim stajliš parovima koji uživaju u modnom usklađivanju. Iako se mnogi frajeri i dalje odupiru ideji usklađivanja vlastitog outfita s onim njihove partnerice, sve je češće na svečanim događajima moguće vidjeti parove čiji vam sklad boja jasno poručuje da su zajedno.

Bilo da muškarci odaberu modne dodatke, kravatu ili leptir mašnu, u boji toalete njihove pratnje ili se odluče nositi isti uzorak, jedno je sigurno - bit će par koji svojom pojavom krade poglede gdje god se pojavi. 

Tu provjerenu formulu za uspjeh ovog su puta iskoristili i Jelena i Ante pa su si dali truda oko osmišljavanja stajlinga.

Smeđa svilena bluza s upečatljivim detaljima, predimenzioniranom mašnom te puf rukavima bila je glavni Rozgin adut, a kombinirala ju je uz hlače visokog struka. Sve je začinila zanimljivim štiklama s remenčićima, dok iz ruku nije ispuštala minijaturnu torbicu u koju ništa ne stane. Riječ je modnom hitu s potpisom luksuznog brenda Jacquemus za kojim luduju mnoge trendseterice, a ako je i vi poželite u svojoj kolekciji morat ćete izdvojiti 3500 kuna.

Na istim bojama se bazirao i Antin stajling pa je tako smeđu košulju kombinirao uz crno odijelo s kariranim uzorkom, a točka na "i" bili su crni modni dodaci - klasične cipele i decentni remen.