Možda će zvučati čudno, no Caitlyn Jenner nikada nije izgledala ženstvenije

Foto: Splash News, Instagram, Getty

ONA se sinoć zabavljala na GQ partyju.
 
Iako je prošlo već više od 2 godine otkad je Olimpijac i otac slavnih sestara Jenner, Bruce, promijenio spol te postao Caitlyn, ona je još uvijek vruća vijest na žutim stranicama.
 
 
Podsjetimo, vijest o promjeni spola potvrđena je u travnju 2015. godine, legendarnom Vanity Fair naslovnicom na kojoj je Caitlyn prvi put pozirala kao žena. Tada je i priznala kako je hormonske tablete pila godinama prije, no prestala je kada je upoznala bivšu suprugu Kris, odnosno mamu Kardashian kojoj cijela obitelj i može zahvaliti slavu.
 
 
No čini se kako se neke stvari nikada ne mijenjaju pa je bivši osvajač Olimpijske medalje spol u potpunosti promijenio u siječnju 2017. godine, a od priznanja prolazio je kroz teška razdoblja koja su dodatno otežavale i obiteljske razmirice.
 
 
Unatoč činjenici da nije u dobrom odnosu s ostatkom obitelji, Caitlyn i dalje voli biti u središtu pozornosti pa je tako na sinoćnjem GQ partyju bila jedna od glavnih tema.
 
U crnoj haljini i štiklama, Caitlyn se odlučila i za kaputić u kričavo rozoj boji s crnim detaljima te ruž u istoj nijansi zbog čega je moramo priznati izgledala bolje nego ikad.
 
 
Također, dotična je i predstavila nešto dužu kosu, a pozirala je sama. Srećom, nijedan član obitelji Kardashian nije bio na tom partyju pa nije bilo nikakvih neugodnosti.