Možda Kinezi ne žele Gigi, ali mi želimo njezin look (i znamo gdje ga nabaviti)

Foto: Naive hr, Guliver Image/Splash

GIGI neće šetati na najpoznatijoj Victoria's Secret reviji u Kini, ali zato vi možete šetati i šepuriti se po gradu u odličnim outfitima kojima se u posljednje vrijeme hvalila na Instagramu.

Čipkasta haljina je komad za kojim posežemo u proljetnim i ljetnim danima, bilo u dnevnim, bilo večernjim prilikama. Međutim, Gigi nas je svojim posljednjim pojavljivanjima podsjetila da se ovaj ženstveni, romantični i razigrani odjevni predmet i u zimskoj sezoni ugurao u sam vrh trendi komada.

Vjerojatno u svom ormaru nemate toliko glamurozne primjerke čipkaste haljine, ali zapravo vam ni ne trebaju da biste izgledali ''wow'' kao Gigi. Zato smo za vas na www.naive.hr pronašli dva savršena izdanja ove must have haljine po pristupačnim cijenama.

Crna midi čipkasta haljina jednostavno zaustavlja dah. Kada imate takav jedan odjevni predmet u ormaru, uvijek ćete mu se vraćati. "THE DRESS" za posebne prilike. Što je najbolje, uz današnje trendove nećete morati ni čekati posebnu priliku nego je možete iskombinirati s čizmicama i kožnjakom za popodnevnu šetnju po gradu.

Pronašli smo još izazovniju varijantu inspiriranu pinky lookom u kojemu je Gigi plijenila poglede, a sigurni smo da ćete i vi. Radi se o bordo mini čipkastoj haljini s volanima koju možete isfurati s čizmicama iznad koljena i dužim kaputom. Zamislite kakva bi to dobra kombinacija bila!

Zaista ne morate biti celeb i izgledati kao Gigi da biste se tako i osjećali. Ugrabite svoj glam outfit na Naive.hr i šepurite se po gradu i nadolazećim blagdanskim eventima.