Mršavice, sportašice ili one s oblinama: Muškarci otkrili kakvo ih tijelo najviše privlači

Foto: Instagram

O TOME se stalno raspravlja, a evo što je otkrilo posljednje istraživanje.
 
Britanski Daily Mail nedavno je proveo malo istraživanje, kako bi dobio odgovor na vječno pitanje: kakav oblik ženskog tijela najviše privlači muškarce?
 
S ekspanzijom plus-size modela, što se prije svega može zahvaliti najpoznatijoj takvoj manekenki, Ashley Graham, u prvi plan su došle obline, no još uvijek je uvriježeno mišljenje kako muškarci ipak vole mršavije i utegnutije žene. Pa koja je prava istina?
 
U istraživanju su sudjelovale tri žene, različite građe: jedna je imala obline, druga je bila mršava, a treća atletski građena. Sve tri su zatim istovremeno morale stati pred grupicu muškaraca, koji su nosili detektore, koji su bilježili na kojoj im se dami najviše zadržao pogled, odnosno pažnja.
 
Rezultati su otkrili sljedeće: 36 posto njih pogled su najviše zadržali na ženi s oblinama, 35 posto njih na atletski građenoj, a 29 posto njih na mršavici.
 
Time je jasno kako je era mršavica i službeno iza nas, što nam je drago čuti, s obzirom da se time slala potpuno kriva slika djevojčicama i ženama diljem svijeta, koja je često bila i vrlo nerealna te poticala da se one zbog toga osjećaju nedovoljno poželjno.
 
Što vi kažete na rezultate?