Na Instagramu britanske "it" djevojke pronaći ćete modnu inspiraciju za cijeli tjedan

Foto: Instagram

AKO stojite doma, ne znači i da biste dane trebali provoditi u pidžami.

Dapače, stručnjaci su objasnili da biste se i za rad od kuće trebali obući kao da idete na posao, a više o tome pročitajte OVDJE.

A ako vam nedostaje modne inspiracije za kućna izdanja, pronaći ćete je na Instagramu britanske "it" djevojke Alexe Chung.

Dizajnerica, autorica, manekenka i influencerica na društvenoj mreži redovito objavljuje fotke svojih kućnih izdanja, a u nastavku vam donosimo njezine modne preporuke za cijeli tjedan: 

Ponedjeljak

Ako ne volite ponedjeljak (a tko ga voli?), popravite raspoloženje odjećom. Ružičasta boja je nepogrešiv odabir za podizanje raspoloženja, a bonus su i otkačene odjevni komadi, poput ovog kaubojskog šešira.

Utorak

Nedostaju vam haljine i štikle? Obucite ih za rad od doma i sigurno ćete se osjećati bolje i ljepše. Vjerujemo i da ćete nakon toga još više cijeniti svoje kućne papuče.

Srijeda

Kada vam usred tjedna opadne produktivnost, potaknite je poslovnim izdanjem s košuljom i finim hlačama.

Četvrtak

Ne zaboravite na modne dodatke. Ukosnice kakve ste nosili u djetinjstvu sada su ponovo u modi i sjajna su način da maknete kosu s lica, a raspoloženje će vam sigurno popraviti i neki upečatljivi komad nakita.

Petak

Nema boljih komada za proslavu kraja radnog tjedna od minice i neke kul majice.

Subota

Ako imate balkon, dvorište ili vrt, provedite subotu vani i obucite svoju omiljenu proljetnu jaknu koja vam sigurno nedostaje.

Nedjelja

Nedjelju slobodno provedite u pidžami.