Na Oscarima 2017. pokazala je međunožje, a sada da se zna i pristojno obući

Foto: Splash News, Getty

ZA NJU je cijeli svijet doznao na prošlogodišnjoj dodjeli prestižnih Oscara.

Riječ je o 37-godišnjoj glumici Blanci Margariti Blanco koja je o ovoj karijeri sanjala već s devet godina.



Njezini roditelji imigranti radili su nekoliko poslova kako joj ništa ne bi nedostajalo pa je Blanca u Hollywoodu poznata i kao velika radnica, no unatoč ulogama koje je dosad ostvarila, svjetski se proslavila na način koji nije podrazumijevao demonstraciju glumačkog talenta.

Vjerujemo kako se još uvijek sjećate njezine žute haljine s prošlogodišnje dodjele Oscara koja je u potpunosti otkrila njezino međunožje, a dok je ona pozirala fotografima, sa strane ju je ponosno slikao njezin 68-godišnji dečko John Savage s kojim je godinama u skladnoj vezi.



Godinu dana kasnije, glumica je ponovno šokirala odabirom haljine na dodjeli Zlatnih globusa, ali ne zato što je ona bila vrlo seksi, nego zato što je bila upečatljive crvene boje, dok su sve ostale glumice nosile crninu u znak protesta protiv seksualnog uznemiravanja žena u holivudskoj industriji.



Blanca se tako našla na udaru kritika javnosti koja ju je optužila kako se htjela ispromovirati na tuđoj nesreći, zbog čega već mnogi sada s nestrpljenjem očekuju što će nositi na nadolazećoj dodjeli Oscara koja nas očekuje 4. ožujka.



No jučer nas je u Monacu glumica iznenadila kombinacijom crvenog kaputića, zelenih čarapa i crnih gležnjača sa zanimljivim motivima.



Iako je to sve moglo puno bolje, Blanca je pokazala kako ne mora nužno biti gola da bi izgledala sjajno.



Nadamo se da će haljinu za spomenutu dodjelu ove godine birati pametnije.