Na sajmu Eros4U vas očekuje i besplatni intimni piercing: Index najbržima poklanja ulaznice!



OVOG se vikenda, od 2. do 4. prosinca, na Zagrebačkom velesajmu održava erotski sajam Eros4U, a Index je za najbrže čitatelje osigurao i besplatne ulaznice!

Na sajmu Eros4U svi zainteresirani posjetitelji mogu napraviti intimni piercing i to posve besplatno. Za to se pobrinuo Salon za tetovažu "M" iz Varaždina. Vrijednost ovog poklona vrijedi 350 kuna. Uz ovu atraktivnost, organizatori su pripremili i mnoštvo drugih.

Performansi najpoznatijih svjetskih i europskih porno glumica, akrobatski nastupi muških stripera, vruće hrvanje u blatu, jahanje na mehaničkom biku, Eros4Women Square, edukativna predavanja, mnoštvo izlagača sa najnovijim proizvodima iz svijeta erotike koje ćete moći razgledati, opipati, isprobati i naravno kupiti, zatim bogata i tematski osmišljena ugostiteljska ponuda učinit će Zagrebački velesajam nezaobilaznim mjestom izlaska vašeg prvog vikenda u prosincu. Erotika je ponovno "in", a Eros4U je ponovno tu!

Više informacija na www.eros4u.hr

Osvojite ulaznice!

Najbržima poklanjamo 10 puta po jednu ulaznicu. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen sa "Eros4U - ulaznice" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!