Najljepše domaće WAGsice pozirale u jednakom outfitu. Kojoj bolje stoji?

Foto: Instagram

WAGSICE, odnosno supruge i djevojke nogometaša, već su neko vrijeme omiljene zvijezde Instagrama. Gotovo preko noći su postale influencerice i lifestyle blogerice, a ljubiteljice mode rado traže inspiraciju na njihovim profilima na društvenim mrežama.

Na domaćem terenu, najpoznatije i, po mišljenju mnogih, najljepše WAGsice sasvim sigurno su Izabel Kovačić te Adriana Đurđević.

Svojim istančanim osjećajem za modu stekle su naklonost brojnih zaljubljenica u modu koje uvijek tragaju za inspiracijom i novim trendovima. Njihovi outfiti dokaz su da im ne nedostaje mašte, a ako je suditi prema posljednjim objavama, inspiraciju pronalaze na istim mjestima.

Naime, ove dvije zgodne dame su se pohvalile gotovo identičnim kombinacijama te su najavile jedan od prvih proljetnih trendova - bijelo odijelo.

Hlače širokih nogavica i visokog struka ističu vitku figuru Adriane Đurđević, a ovaj "strogi" look upotpunio je oversize sako. Ipak, upečatljivost ove kombinacije može zahvaliti prvenstveno riskantnoj, bijeloj boji.

Dok druge trendseterice rado kombiniraju glomazne, takozvane ružne tenisice uz romantične haljine, Đurđević je potvrdila da odlično funkcioniraju i uz elegantna odijela. Sve je zaokružila basic majicom s visokim ovratnikom te stajliš torbicom.

Gotovo identičan stajling je odabrala i Izabel Kovačić koja je potvrdila da ovakve kombinacije nisu prikladne samo za formalne prilike, već su odličan odabir i svaki dan, pa čak i za putovanja.

Svoje bijelo odijelo je uskladila uz kratku basic majicu s Asosa, a dozu elegancije su osigurale zlatne narukvice te klasičan sat. Poput prave poznavateljice trendova sve je začinila naočalama s gotovo nevidljivim okvirima s potpisom brenda Chloe.

Koja izgleda bolje?