Najluksuznije vjenčanje na pomolu: Slavni par se zaručio nakon osam godina veze

RUSKA manekenka Natalia Vodianova je jedno od najprepoznatljivijih imena u modnom svijetu. Zahvaljujući svojoj ljepoti, sa samo 20 godina je na bankovnom računu imala 20 milijuna dolara te je postala jedna od najplaćenijih manekenki.

Ova slavna ljepotica danas ima 37 godina te jedan brak iza sebe. S Justinom Portmanom je bila devet godina u braku, tijekom kojeg su dobili i troje djece. Iste godine kada se i razvela, 2011., Natalia je pronašla novu ljubav i to milijardera Antoinea Arnaulta, sina trećeg najbogatijeg čovjeka na svijetu i nasljednika luksuznog carstva LVMH. Riječ je o kratici francuskog koncerna Moët Hennessy - Louis Vuitton koji obuhvaća više od 60 luksuznih brendova.

Sretni par već osam godina živi zajedno, a u međuvremenu su dobili i dvoje djece. No, sada su odlučili i razmijeniti zavjete te su na društvenim mrežama obznanili zaruke.

"Ova godina je bila predivna i nezaboravna. 2020., evo nas. Ne možemo dočekati slaviti s našim voljenima", napisala je manekenka u opisu fotografije na kojoj je u prvoj planu zaručnički prsten.