Najmoćniji trend sezone dobio je svoju savršenu varijantu za zimu

Foto: Instagram

PROTEKLIH nekoliko sezona žene su poludjele za odijelima.

Iako smo ih muškarcima ukrali još 1966. godine kada je Yves Saint Laurent svijetu predstavio prvi Le Smoking, odnosno odijelo s hlačama za žene, neko vrijeme pala su u zaborav. No čini nam se da im se to više nikada neće dogoditi jer već sezonama dominiraju trendovima, a po tom se pitanju ništa na mijenja ni ove jeseni i zime. 

Jedina bitna promjena koja im se sada dogodila tiče se tkanine od koje se izrađuju jer su trenutno najpopularnija odijela od samta.

Samtene hlače i sakoi nametnuli su se kao vodeći jesenski trendovi pa je sasvim logično i da su odijela izrađena od ove retro tkanine postala hit. 

Topli samt je savršen izbor za hladnije dane jer grije puno bolje od većine tkanina pa je veliki plus ovog trenda i njegova funkcionalnost, a sa sobom uvijek donosi i dašak 70-ih koje se ponovno vraćaju u modu.

Samtena odijela već su popularna i među poznatim Hrvaticama koje će vam sjajno demonstrirati i njihovu svestranost.

Dvije poznate Ive dokazale su da ovakvo odijelo jednako dobro izgleda i uz tenisice i uz cipele, a teško da ćete pogriješiti s bilo kojim odabirom obuće. Inspirirajte se outfitima s Instagrama i nabavite jedno samteno odijelo prije zime.