Najpoznatija holivudska stilistica savjetuje: Kako izgledati super za vrijeme Božića

ZA BOŽIĆNE tulume i neugodne večere kod roditelja svog dečka, svi želimo izgledati super, no tanka je granica između odličnog outfita i neugledne opravice, pa smo se bacili u potragu za savjetima najpoznatije celebrity stilistice uz pomoć koje zvijezde poput Demi Moore, Cameron Diaz i Eve Mendes uvijek izgledaju besprijekorno. Poznata stilistica razgovarala je s novinarkom portala Hollywoodlife koja ju je upitala za savjet u izboru outfita za božićno vrijeme. Evo što je Rachel preporučila.

Pitanje: Kako pronaći savršeni outfit koji će biti seksi i uzbudljiv, a opet i primjeren za uredske zabave i upoznavanje s dečkovom obitelji?

"Božićne proslave najčešće se i organiziraju odmah nakon posla, pa morate pronaći outfit koji će biti izvrstan od jutra do večeri. Predlažem malu haljinu, debele najlonke i ravne čizme, a preko toga elegantan sako. Nakon posla obucite štikle, skinite sako, podignite kosu i nanesite crveni ruž i spremne ste za pokret!" , preporučila je Zoe.

Pitanje: Što je s curama koje obožavaju nositi šljokice? Trebaju li izbjegavati šljokastu odjeću pri upoznavanju s obitelji svog dečka?

"Nikako! Uvijek je pravo vrijeme za šljokice, zar ne? Ja nikad ne bih htjela isključiti šljokice iz svoje garderobe, pa nemojte ni vi."