Najpoznatiju rečenicu iz filma "La La Land" smislila je Goslingova lijepa supruga

Foto: REX/Shutterstock, Giphy

JESTE li već pogledali film "La La Land", koji je nominiran u čak 14 kategorija za prestižnu nagradu Oscar?
 
Glavne uloge imaju Emma Stone i Ryan Gosling, a u moru filmova koji su već počeli biti gotovo identični, ovakva raspjevana i rasplesana romantika bila je praznik za oči i uši.
 
 
I dok nestrpljivo iščekujemo Oscare i to koliko će zlatnih kipića spomenuti film osvojiti, saznale smo još jednu zanimljivu informaciju, vezanu uz njega.
 
Ona je vezana uz najpoznatiju rečenicu iz filma, koju izgovara sam Gosling, i koja kaže: "LA vrednuje sve i ne cijeni ništa."
 
 
Ryan je sam priznao kako je to prvotno izgovorila njegova supruga, glumica Eva Mendes, koja se posljednjih godina posvetila odgajanju njihovih kćeri, dok je posao u potpunosti gurnula u drugi plan. Upravo zato, primajući Zlatni globus, Ryan se zahvalio samo njoj, "onoj bez koje ništa od ovoga ne bi bilo moguće, da to nije učinila".

"Smijala se tome, baš kao i ja, no ima istine u tome. Zato sam ju i pitao mogu li tu rečenicu upotrijebiti u filmu", ispričao je holivudski srcolomac za Entertainment Tonight.
 
 
Podsjetimo, par je zajedno od 2011. godine, no nikada se nisu pojavili na crvenom tepihu kao jedan. Upravo zato, svi očekuju kako će to učiniti 26. veljače, na dodjeli najprestižnije filmske nagrade Oscar, gdje je Gosling nominiran u kategoriji najboljeg glumca.