Najseksi muškarac godine pokazao trbušnjake. Reakcija njegove žene je sve

GLAZBENIKA Johna Legenda časopis People je proglasio najseksi muškarcem 2019. godine.

To je posebno razveselilo njegovu suprugu manekenku Chrissy Teigen koja je poznata i po svojem odličnom smislu za humor. Istog dana kad je John dobio laskavu titulu, ona je u svoj opis na Twitteru stavila: "Demotivacijska govornica koja trenutno spava s najseksi muškarcem na svijetu", a zatim je nanizala hrpu šala na njegov račun kojih se možete prisjetiti OVDJE.

No, čini se da Chrissy još nije gotova s trolanjem svojeg supruga. Sada je na svojem Instagramu objavila video u kojem John pleše u kostimu vilenjaka i pokazuje svoje trbušnjake, no najbolji dio videa je njezina reakcija.

Dok je John pokazivao svoje plesne pokrete, kamera se okrenula prema Chrissy koja je sjedila na fotelji iza njega i kolutala očima. Čim je primijetio entuzijazam svoje supruge, glazbenik se počeo histerično smijati pa smo sigurni i da je riječ o samo još jednoj njezinoj šali.

Inače, iako je isprva mislio da se neće moći nositi s titulom najseksi muškarca na svijetu, pogotovo jer ju je naslijedio od Idrisa Elbe, Legend je priznao kako uživa u svojoj novoj ulozi.

"Zabavlja me moja nova titula i zahvalan sam što ste mi dali to priznaje. Bio je ovo uzbudljiv tjedan", izjavio je glazbenik za časopis People nakon što su mu se slegli dojmovi.