Najstarija hrvatska manekenka sinoć je svima održala lekciju iz stila

Foto: Bojan Zibar

KADA se manekenstvom bavite gotovo pola stoljeća, onda vam nitko ne može konkurirati kada je u pitanju moda.

To svakom svojom pojavom dokazuje i naša najstarija manekenka Zvončica Vučković koja je zaplivala manekenskim vodama kada joj je bilo samo 16 godina, a iako je sada već zakoračila u šezdesete i dalje ima redovite modne i beauty gaže te izgleda sjajno.

Sinoć se na zagrebačkoj premijeri filma Zvijezda je rođena istaknula u masi svojim odvažnim i trendi stajlingom te je bacila u drugi plan mnoge puno mlađe poznate Hrvatice koje su se također potrudile skockati za event.

Zvončica je pokazala svoj besprijekoran stil i figuru u sjajnom slojevitom izdanju u koje je uklopila neke od vodećih trendova sezone. Jedan od njih je i leopard uzorak na šalu koji prvi upada u oči, a u modi su i komadi od samta, baš poput kaputa koji nosi Zvončica. 

Uz leopard mode dodala je još jedan šal na kojem se najviše isticala jarkoružičasta boja koja je s plavim kaputom stvorila savršen kontrast zagasitom ostatku njenog outfita. Da je u koraku s trendovima dokazala je i tako što je podvrnula nogavice na svojim trapericama, što je hit način njihova stiliziranja za ovu sezonu.

Pogledajte tko se još istaknuo svojim stajlingom na premijeri:


Ana Radišić i Lara Antić


Maja Šuput i Nenad Tatarinov


Antonia Šola


Marija Borić


Mirjana Mikulec