Najveće pogreške pri uređenju doma

Foto: weheartit

OTKRIVAMO nekoliko načina kako da ih uspješno izbjegneš.

1. Bojanje
 
Bojanje bez prethodnog testiranja boje, velika je pogreška, jer ona na tvom zidu može izgledati potpuno drugačije. To je uvijek važno za zapamtiti, kako bi se spasila od puno frustracija.
 
2. Čupavi tepih
 
Znamo, izgleda divno i u trenu podiže izgled bilo koje prostorije. No, problem je što se oni "linjaju" više nego labrador retriveri, a taj problem ne može riješiti ni najjači usisavač.
 
3. Kauč u agresivnim bojama
 
Ako želiš onaj "wow" faktor, kada gosti bace pogled na tvoj kauč, postigni to navlakama i jastucima. Nakon nekog vremena, postat ćeš "žrtva" svog kauča u jarkim bojama, kao i čitava prostorija u kojoj se on takav dominantan nalazi te ćeš se zaželjeti nečeg neutralnijeg. 
 
4. Osnovni radovi
 
Ostavljanje takvih renovacija za period nakon što useliš, koštat će te puno živaca, jer život u izgradnji i preuređenju nije nimalo lak. Ako to znači i odgodu useljenja, vjeruj nam, isplati se.
 
5. Bijeli tepisi
 
Čisto bijeli tepisi izgledaju šik i primamljivo, no ne trebamo ti govoriti koliko je teško bijele tepihe održati bijelima, posebno ako se u kućanstvu nalaze kućni ljubimci i djeca. No, čak i da paziš u detalje, postupno tamnjenje tih tepiha je neizbježno.
 
6. Stari komad namještaja
 
Vrlo često za renovaciju starih komada namještaja treba puno više novaca, nego za kupnju novog. Ako ga baš želiš zadržati, prethodno se dobro informiraj o cijenama renovacije.