Najzgodniji zatvorenik na svijetu prevario suprugu pred očima javnosti

Foto: Instagram

SJEĆATE se Jeremyja Meeksa?

Njega smo vam prvi put predstavili u lipnju 2014. godine, kada je imao 30 godina, i kada je uhićen zbog posjedovanja oružja bez dozvole u Sjevernoj Kaliforniji. Jeremy je osuđen na 27 mjeseci zatvora, no ni nakon tolikih mjeseci provedenih iza rešetaka, svijet ga nije zaboravio.

Unatoč činjenici da je prekršitelj zakona, žene su doslovno poludjele za njegovim sexy licem, tetovažama i tirkiznim očima, nakon što je njegova slika završila na službenoj Facebook stranici kalifornijske policije. I ne samo žene, već i modni svijet.

Velika podrška cijelo vrijeme, zgodnom zatvoreniku bila je supruga Melissa, s kojom ima i djecu, i koju je sada prevario pred očima javnosti, i to s kćerkom milijardera i biznismena Sir Philipa Greena, Chloe.

Par je snimljen u vrućim poljupcima na luksuznoj jahti, a Chloe je ubrzo nakon toga podijelila njihovu zajedničku sliku na Instagramu, ispod koje je napisala: "Tek početak. Cijenimo svu ljubav i podršku i mržnju." Par se navodno upoznao za vrijeme filmskog festivala u Cannesu, u svibnju ove godine.

No, to ne bi bilo ništa čudno da Jeremy još uvijek nije u braku, iako izvor blizak manekenu tvrdi kako se par razišao ranije, jer duo već dugo nije objavio zajedničku sliku na društvenim mrežama. No, šuška se kako je ipak slomio srce supruzi svojim ponašanjem, a ona je to dokazala emotivnom objavom na Instagramu.

"Nikada se nemojte ispričavati zbog ljubavi koju dajete. Neka vam bude žao onih koji tu ljubav nisu htjeli", poručila je slikom na Instagramu.

Također, upućeniji izvori tvrde kako Jeremyja ne čeka nimalo lak posao, jer je tata milijarder vrlo zaštitnički nastrojen prema svojoj kćeri te nije ni najmanje impresioniran njezinim izborom.