Nakon 2 godine ljubavi prekinuli Zayn i Gigi, no je li prekid bio tako miran?

Foto: Instagram

ONI su bili jedan od zlatnih holivudskih parova.

Nakon nešto više od 2 godine ljubavi manekenka Gigi Hadid i pjevač Zayn Malik potvrdili su prekid.
 
 
Točnije, to je učinio 25-godišnji glazbenik na svom Twitter profilu. "Gigi i ja smo imali zabavnu i kvalitetnu vezu koja nam je puno značila te ju i dalje jako cijenim i volim, kao ženu i prijateljicu. Ona je divna duša", napisao je u statusu.
 
 
"Zahvalan sam našim obožavateljima što poštuju ovu teško odluku i našu privatnost te smo željeli da o prekidu saznate prvo od nas", nastavio je bivši član boy benda One Direction koji si je nedavno tetovirao Gigine oči na prsima.
 
 
10-ak minuta nakon Zayna, oglasila se i plavokosa manekenka. "Izjave o prekidima često se čine bezličnima jer nema tih riječi kojima bi se opisao osjećaj koji doživljavaš s nekim tijekom nekoliko godina. Ne samo u vezi, nego i u životu općenito. Uvijek ću biti zahvalna za ljubav, vrijeme i životne lekcije koje smo Z i ja dijelili. Želim mu sve najbolje i nastavit ću ga podržavati kao prijatelja za kojeg imam neizmjerno poštovanje i ljubav. Što se tiče budućnosti, uvijek će biti ono što bi trebalo biti."
 
 
No nakon sladunjavih poruka na društvenim mrežama, Zayn je na istima otpratio ne samo Gigi, već i njezinu mamu Yolandu, pa nije trebalo dugo da krenu glasine kako njihov prekid i nije bio tako divan.
 
 
Kao razlog prekida naveli su prenatrpane rasporede zbog kojih su se i udaljili, a navodno je odluka bila obostrana. "Ovo je definitivni kraj, no ovo definitivno nije jedan od onih ružnih celebrity prekida", otkrio je nepoznati izvor za Daily Mail.
 
 
Gigi je zbog Zayna ostavila pjevača Joeja Jonasa koji bi uskoro trebao oženiti glumicu i zvijezdu serije "Igre prijestola" Sophiju Turner, a Zayn je prethodno ljubio kolegicu Perrie Edwards s kojom je bio i zaručen, a navodno je s njom prekinuo putem telefonskog poziva.
 
 
I ona je danas sretna u ljubavi s nogometašem Liverpoola Alexom Oxladeom-Chamberlainom.