Nakon 7 revija, Fashion.hr priredio romantičnu završnicu 3. večeri

Foto: Press Foto

UZBUDLJIVA treća večer ovosezonskog Fashion.hr-a gledateljima je dovela 7 modnih revija, ali i jedno vizualno - glazbeno iznenađenje na kraju.

Naime, posljednju reviju zatvorila je Vesna Sposa, sa svojom kolekcijom raskošnih večernjih haljina, a dok su djevojke, na samom kraju revije, koračale niz staklene stepenice koje su se pojavile iza piste, uz zvuke pjesme "Lutka" grupe "S.A.R.S." koja je odlično pristajala uz romantični doživljaj.

Svoje su najnovije kolekcije sinoć prikazali Martina Felja, Ana Bogdan, Hedra Design, Suzana Koprivnjak, Aman, Krie i Vesna Sposa.

MARTINA FELJA

Poznata hrvatska dizajnerica sinoć je prikazala odličnu kolekciju u svom damskom stilu, koja će izazvati uzdahe žena koje svakodnevno žele uživati u svojoj ženstvenosti. Prekrasne dugačke haljine sa zanimljivim jesenskim motivima idealne su za posebne svečanosti dok su kratke haljinice od pliša i zelenoj i tamno tirkiznoj boji idealne za koktel zabave. Za zavodljive zimske noći tu su i sexy haljine od umjetne kože. Martina je prikazala i niz zgodnih strukiranih kaputića, a hit detalj nove kolekcije su - mašne.

ANA BOGDAN

Dizajnerica Ana Bogdan svojom se novom kolekcijom obratila djevojkama koje same stvaraju svoje trendove te predložila udobne široke suknje, odlične tunike s resicama, mekane minice te kapute sa zanimljivim detaljima. Siva, boja vina, crna i bijela boja osnovice su ove zaista interesantne kolekcije.

HEDRA DESIGN

U svom prepoznatljivom stilu brand Hedra Design predstavio je funkcionalne komade za gradske cure u pokretu. Zgodni kaputići, praktične haljine i minice okosnica su ove kolekcije. U fokusu su siva, crna i oker boja.

 

SUZANA KOPRIVNJAK

Originalna Suzana Koprivnjak svoje je "šumske vile" na pistu poslala s rogovima na glavi. U otkačenoj, no nosivoj kolekciji u smeđoj, krem, tamnozelenoj i crnoj boji Suzana je predstavila zanimljive suknje, haljine i tunike, upotpunjene umjetnim krznom, a posebno simpatični dio ove kolekcije su ruksaci s natpisima "Jelen" koji će sigurno pronaći svoja mjesta u srcima hrvatskih zaljubljenika otkačenih dizajnerskih komada.

AMAN

Debitantica Martina Budek osvojila je gromoglasni pljesak publike svojom moćnom kolekcijom za žene kozmopolite. U zaista bogatoj kolekciji prikazala je fine komade koji ženu mogu odjenuti u svakoj prilici - bilo da u kaputu s prorezima ili zanimljivoj bijeloj tunici i ružičastim hlačama trči na poslovni sastanak  u Zagrebu, u otkačenom metalik kaputu šeće Londonom ili u svjetlucavoj haljini odlazi na večeru u Tokyu.

KRIE

Ove sezone dizajnerica Kristina Burja odmahnula se od svoje "udobne zone" te odvažila na mračnu zimsku kolekciju nabijenu seksipilom i mistikom. Pliš kao hit materijal, provlači se kroz kolekciju u kojoj prevladavaju crna, plava, maslinasta, srebrna i siva boja. Odvažne prozirne haljine namijenjene su curama koje vole pokazati malo kože, a odlične jakne i zanimljivi kombinezoni odlično će podići klasičnu garderobu za hladnije dane.

VESNA SPOSA

Za sam kraj večeri, na pistu Fashion.hr-a stupile su glamurozno stilizirane manekenke, odjevene u kreacije dizajnerice Vesne Spose. Novost su ženstvene midi haljinice u pastelnim bojama, s oversized volanima, a prate ih raskošne dugačke i kratke večernje haljine za posebne prigode i crveni tepih. Ove sezone Sposa voli kombinaciju crvene i plave boje te bogatu čipku koja nježno naglašava ženske obline.