Nakon kratkog povlačenja iz javnosti Selena Gomez vratila se sa stilom

Foto: Splash

PJEVAČICU još nismo imali priliku vidjeti u 2018. godini, a sada nas je u jednom danu oduševila u čak dva odlična izdanja.
 
Selena Gomez nakratko se povukla iz javnosti kako bi se posvetila svom mentalnom zdravlju. Nakon što se posvađala s mamom zbog pomirenja s Justinom Bieberom, prijavila se u klinku za liječenje depresije i tjeskobe, gdje je provela dva tjedna i sada se ponovo osjeća dobro, kako navodi E!News. A tako i izgleda.
 
 
Pjevačica je ponovo brineta, a nakon izlaska iz klinike viđena je na ručku s prijateljicama u odličnom ležernom izdanju. Samo ona može izgledati ovako chic u trapericama s tregerima i nogavicama na trapez koje je odlično iskombinirala s natikačama na nisku petu i okruglom Louis Vuitton torbicom. 
 
 
Istu večer Selena je viđena u još jednom odličnom i puno elegantnijem izdanju ispred restorana u Los Angelesu. Pjevačica je nosila dugačku satensku haljinu na preklop u boji slonovače i motorističku jaknu s krznom u različitim bojama, a iako je spojila nespojive komade, izgledala je jako cool.
 
 
Čini se da joj je odlazak na liječenje itekako godio jer pjevačica izgleda sjajno i veselimo se njenim budućim odličnim izdanjima.