Nakon ove haljine je jasno: Margot Robbie bit će kraljica Oscara

Foto: Splash News

SINOĆ je održana još jedna svjetska premijera trenutnog kino hita "I, Tonya".

Film koji prati privatni i poslovni uspon i pad legendarne klizačice Tonyje Harding već je osvojio gledatelje diljem svijeta, a u posljednjih nekoliko tjedana održano je i nekoliko njegovih premijera.



Sinoć je došao red na onu britansku, a kada je na rozi tepih Washington Mayfair Hotela stupila glavna glumica Margot Robbie, zastali su dahovi.

27-godišnja glumica blistala je u dugoj haljini s ljuskicama u nekoliko boja koju potpisuje slavni brend Louis Vuitton te još jednom oduševila javnost i kritiku. Također, bijela crta na očima i frizura bile su pun pogodak uz haljinu.



Glumica nas je već odavno oduševila stilom, zbog čega smo sigurni kako će 4. ožujka oduševiti i na crvenom tepihu dodjele prestižnih Oscara, a još je i nominirana u kategoriji za najbolju glumicu.

Prelijepa plavuša sinoć je i izjavila kako nikada ne bi dobila spomenutu ulogu da nije na sebe preuzela produkciju filma.



Da, možda to niste znali, no Margot sa suprugom, asistentom redatelja Tomom Ackerleyjem, vodi tvrtku "LuckyChap" koja financira filmove i projekte koje smatraju zanimljivima, a među njima je i "I, Tonya".

Lijepa, pametna i sposobna - takvim se ženama divimo!