Nakon što je navodno razorila jedan holivudski brak, zablistala je u prekrasnoj haljini

Foto: Getty

PROŠLOG tjedna šoubiz svijet iznenadila je vijest o razvodu jednog slavnog holivudskog para.
 
Naravno, riječ je o Jennifer Antion i Justinu Therouxu koji su objavili da se rastaju nakon svega dvije i pol godine braka. No nije dugo trebalo da se za njihov razvod optuži treća osoba, a radi se o jednoj slavnoj holivudskoj plavuši. 
 
 
Naime, medije su ovog tjedna preplavile i glasine o tome da je za Jenniferin i Justinov razvod odgovorna australska glumica Naomi Watts jer su Jennifer navodno još prošle godine jako uzrujale fotografije na kojima ona grli njenog supruga na jednom eventu. Naomi je s Justinom glumila u filmu "Mulholland Drive" prije 17 godina, a od  tada su jako dobri prijatelji.
 
 
No čini se da te optužbe uopće ne diraju Naomi koja sinoć na dodjeli filmskih nagrada Golden Camera u Hamburgu nije skidala osmijeh s lica, a oduševila nas je i svojim modnim odabirom.
 
 
Lijepa plavuša zablistala je u prekrasnoj, dugačkoj, ružičastoj haljini s cvjetnim uzorkom i svjetlucavim kamenčićima modne kuće Miu Miu koju je hrabro uskladila s jarko crvenim ružem na usnama i dokazala da te dvije boje itekako idu zajedno. Outfit je upotpunila i metalik clutch torbicom, a iako je složila poprilično jednostavnu kombinaciju, odisala je glamurom.
 
 
Podsjetimo, Naomi se 2016. godine razvela od partnera Lieva Schreibera nakon 11 godina braka i dvoje djece, a od 2002. do 2004. godine bila je i djevojka tragično preminulog glumca Heatha Ledgera. Sada je službeno single, a uskoro će to biti i Justin pa ćemo vidjeti kako će se situacija među njima dvoje razvijati.