Nakon što je ona viđena s bivšim: Prekinuli Selena Gomez i The Weeknd

Foto: Getty, Instagram
 
PREKINUO je još jedan celebrity par.
 
Selena Gomez i The Weeknd prekinuli su svoju ljubavnu vezu koja je trajala svega 10 mjeseci. Iako se činilo kako je sve u najboljem redu, golupčići ipak nisu izdržali.
 
 
Zanimljivo je i kako je mlada pjevačica te najpopularnija osoba na Instagramu posljednjih dana nekoliko puta uhvaćena u društvu bivšeg dečka Justina Biebera pa se šuška kako je upravo on presudio paru.
 
 
No postoje i oni izvori koji tvrde kako duo jednostavno nije mogao uskladiti svoje prenatrpane rasporede - on je bio na turneji dok se smeđokosa ljepotica posvetila snimanju novog filma "A Rainy Day In New York", legendarnog redatelja Woodyja Allena.
 
Što se tiče Justina i Selene, par je viđen čak tri puta posljednjih nekoliko dana u Los Angelesu. Bili su na kavi, doručku, a zatim je Kanađanin viđen i kako napušta njezinu vilu.
 
 
Podsjetimo, prve glasine o novom zvjezdanom paru pojavile su se u siječnju ove godine, kada su viđeni u romantičnoj šetnji u Kaliforniji, a u ovih nekoliko mjeseci, samo su se dva puta službeno pojavili zajedno u javnosti - na slavnoj Met Gali te na glamuroznoj zabavi časopisa Harper's Bazaar. Posljednji put viđeni su zajedno sredinom rujna na njegovom koncertu.
 
 
The Weeknd je navodno zbog Selene ostavio bivšu djevojku Bellu Hadid, čija je Selena bila poznanica, a manekenka je u jednom intervjuu iskreno priznala kako joj je slomio srce. Da stvar bude zanimljivija, bivši par se dva mjeseca nakon prekida sreo u Parizu, na Victoria's Secret reviji, a dok su njihovi obožavatelji navijali za pomirenje, pjevač je već tada ljubio svoju kolegicu, što Bella očito nije znala, s obzirom na ponašanje na pisti, na kojoj ga je zaljubljeno gledala, a u jednom trenutku čak i pokušala dotaknuti, na što se dotični izmaknuo.
 
 
 
No ovih dana viđena je u čarobnoj Toskani kako uživa u životu, a možda i novim vijestima.