Nakon što je saznala za pomirenje s Justinom, Selenina mama završila u bolnici

Foto: Instagram, Getty
 
MAMA pjevačice Selene Gomez, Mandy Teefey, hospitalizirana je nakon što je saznala da joj je kći obnovila vezu s Justinom Bieberom.
 
Majka i kći više se ne prate ni na Instagramu, a osobe koje su dobro upoznate s incidentom tvrde da je, na dan kada je završila u bolnici, imala žestoku raspravu s kćeri. Nakon što joj je Selena rekla da s Justinom ide ne terapiju za parove, shvatila da je njihova veza puno ozbiljnija no što je mislila te se naljutila na nju. 
 
 
Članovi obitelji Gomez nisu obožavatelji Justina Biebera zbog njihovog prekida od prije nekoliko godina i krive ga za Selenine probleme s depresijom.
 
 
No Selenin ljubavni život nije jedni razlog zbog kojeg su ona i njena mama zahladile odnose. Jedan izvor blizak Seleni tvrdi da je Mandy hospitalizirana u Los Angelesu na zahtjev člana obitelji jer je bila depresivna.
 
 
Naime, tri dana prije incidenta na Instagramu je objavila fotografiju u znak sjećanja na svoju drugu kći Scarlett koju je izgubila u spontanom pobačaju 2011. godine.
 
"17. prosince više nikada neće biti isti. Kao sjećanje na nju pišemo njeno ime na crvene balone i puštamo ih u nebo," napisala je Mandy na društvenoj mreži.