Nakon što je zablistala na Oscarima, susret s bivšim skinuo joj je osmijeh s lica

Foto: Getty, Splash, X17

U NEDJELJU navečer mamila je uzdahe na crvenom tepihu u raskošnoj kraljevsko plavoj haljini modne kuće Versace.
 
45-godišnja glumica po mnogima je bila i jedna od najljepših dama na 90. dodjeli Oscara, a riječ o Jennifer Garner. 
 
 
No dan nakon što je pomela konkurenciju na najglamuroznijem događaju godine, glumica je viđena u društvu bivšeg supruga Bena Afflecka u ne tako glamuroznom izdanju i bez osmijeha na licu.
 
 
U običnoj majici, poderanim trapericama i tenisicama, Jennifer je provela dan s Benom i njihovo troje zajedničke djece, no bivši supružnici se nisu ni trudili od javnosti sakriti da se ne podnose i njihovi kiseli izrazi lica govore sve.
 
 
Jennifer i Ben rastali su se 2015. godine, nakon 12 godina braka. U lijepoj glumici Ben je pronašao utjehu nakon prekida zaruka s pjevačicom Jennifer Lopez, a bilo je to sredinom davne 2004. godine. 
 
 
Nakon objave razvoda na površinu su počele plivati tajne, jedna za drugom, i to poprilično mračne. Ben je odmah dobio epitete alkoholičara, kockara i preljubnika, a prevara s atraktivnom dadiljom svoje djece navodno je bila samo kap koja je prelila času strpljenja glumice.
 
 
No Ben nije dugo tugovao za Jennifer te je ubrzo nakon razvoda pronašao ljubavnu sreću s producenticom showa "Saturday Night Live", plavokosom Lindsay Shookus, za koju se šuška i kako mu je mu bila ljubavnica dok je još bio u braku s Jennifer.