Naša proslavljena manekenka odlično nosi ozloglašeni modni trend iz devedesetih

Foto: Instagram

NJEGOVU povratku nitko se nije pretjerano veselio, no sada već sezonama ne izlazi iz mode.
 
Riječ je o jednom od najodvažnijih trendova iz devedesetih koji ili obožavate ili vam je očajan, a radi se o kombiniranju trapera s traperom, odnosno takozvanom traper odijelu. Glavni razlog zbog kojeg se mnoge žene ne odvažuju na ovaj trend je jer ga ne znaju nositi, no jedna poznata Hrvatica sada je na Instagramu svima održala modnu lekciju iz nošenja traper odijela. 
 
 
Jedna od najuspješnijih domaćih manekenki koja se proteklih nekoliko godina bacila u dizajnerske vode sigurno zna što radi pa od nje rado uzimamo modne savjete.
 
Riječ je, naravno, o Ljupki Gojić Mikić koja je nebrojeno puta do sad dokazala da modu ima u malom prstu, što je ponovo potvrdila i svojim posljednjim izdanjem. Ljupka je iskombinirala predimenzioniranu jaknu od tamnog trapera i s podstavom od vune s cropanim trapericama u nešto svjetlijoj nijansi, dugačkom crnom majicom, bijelim tenisicama i svijetlo plavom torbicom.
 
Kombinacija dviju različitih nijansa trapera uvijek izgleda bolje od traper odijela u istoj nijansi, dok vuneni detalji na jakni i crna majica stvaraju savršenu barikadu između dva traper komada. Učite od nje i napokon se odvažite na ovaj kontroverzni trend, jer čini se da još neko vrijeme ne planira otići nigdje.