Ne nasjedajte na trendove: Ovo su jedine jakne u koje se isplati uložiti

Foto: Instagram

KADA su u pitanju jakne i kaputi, zaboravite na trendove.
 
To su obično najskuplji komadi koje imate u ormaru i ne isplati se trošiti novac na nešto što ćete nositi samo jednu sezonu jer će sljedeće već biti "out". Ostatak vaše garderobe slobodno može biti u toku s trendovima, no pri kupovini jakni ili kaputa, držite se klasike kako biste ih mogli nositi godinama, a ovo su modeli u koje se isplati uložiti: 
 
Baloner
 
 
Niti jedna garderoba nije kompletna bez ovog ultimativnog klasika za proljeće i jesen.

Pernata jakna
 
 
Napuhana, debela pernata jakna koja savršeno čuva toplinu i ne propušta vodu bit će vaša najbolja prijateljica u hladnim zimskim danima.
 
Klasični kaput
 
 
Kaput dužine do ili ispod koljena, u nekoj neutralnoj boji, uvijek će vam dobro doći, pogotovo u posebnim prilikama u kojima su parka ili pernata jakna neprimjerene.
 
Statement kaput
 
 
U danima kada se želite malo otkačiti ili istaknuti u masi odlično će vam doći jedan kaput u upečatljivoj boji ili uzorku koji mami poglede.
 
Bunda
 
 
Od lažnog krzna, naravno. Bunde već godinama ne izlaze iz mode i postale su klasik, a u takvoj jakni uvijek ćete se osjećati glamurozno.
 
Parka
 
 
Ovo je jakna u kojoj ćete provesti većinu zime, a ako je još nemate, krajnje je vrijeme da upoznate sve njene čari.

Kožna jakna
 
 
Još jedna jakna koja prkosi vremenu i svakog proljeća i jeseni zasjeni sve druge trendove jer niti jedan nije toliko prilagodljiv kao klasična kožna jakna. 
 
Jakna od trapera
 
 
Prije par sezona vratila se iz devedesetih i čini se kao da više ne planira otići, što nas i veseli.