Ne propustite isprobati najpopularniju kombinaciju za prijelazno doba

Foto: Instagram

LJETO se bliži kraju i s tim se jednostavno moramo pomiriti.

Srećom, tu je moda koja uvijek čini sve malo ljepšim, pa tako i dolazak hladnijih dana. Pravo je vrijeme za malo modnog eksperimentiranja i miješanje ljetne i jesenske odjeće, a postoji jedna kombinacija koja je trenutno, ali i svake godine u ovo doba, najpopularnija među fashionisticama. Sigurno ćete se razveseliti kad čujete da sve komade već imate u ormaru, a za savršeni prijelazni outfit trebat će vam sljedeće: vaš omiljeni traper šorc ili minica, obična bijela majica, sako (ili kožnjak, ovisno o vašem stilu) te ljetna obuća po vašem izboru. 
 
 
Sigurno vam je sada već sve jasno, a ova naizgled jednostavna kombinacija toliko je efektna da ćete poželjeti da prijelazno razdoblje traje što dulje. 
 
 
Težite li eleganciji, preko bijele majice odjenite sako i na noge sandale s visokom petom, a želite li biti "kulerica", sako zamijenite kožnjakom, a štikle tenisicama. 
 
 
Naravno, možete i izmiješati stilove, a sve ovisi o vašoj odvažnosti i modnom izričaju, no držite li se jednostavne formule, teško da ćete pogriješiti. Uostalom, na Instagramu ima toliko inspiracije da jednostavno možete i nekoga iskopirati.
 
 
Ovo je jedino doba godine kada se možete obući ovako i oboriti s nogu, budući da se i dalje možete hvaliti preplanulim ljetnim tenom, ali i novom jaknicom koju ste kupili za jesen.