Ne zna se koja je ljepša! Jennifer i Reese zadivile u usklađenim izdanjima

Foto: Cover Images

GLUMICE Jennifer Aniston i Reese Witherspoon ponovno su se ujedinile.

Nakon što su u "Prijateljima" glumile sestre, u novoj seriji "The Morning Show", koju si zajedno i producirale, utjelovile su kolegice voditeljice.

A da će ih biti lijepo ponovo vidjeti skupa na malim ekranima, pokazale su već na premijeri serije u Lincolnovom centru izvedbenih umjetnosti u New Yorku, gdje su se pojavile u usklađenim izdanjima.

Modne klasičarke ostale su vjerne svojim stilovima u crnim haljinama. Jennifer je nosila jednostavni dugački model bez rukava koji prati liniju tijela i koji je naglasio njezinu vitku figuru, dok je Reese pokazala malo više gole kože u šljokičastoj haljini dužine do koljena i bez naramenica sa zlatnim porubom na gornjem dijelu koju je iskombinirala s klasičnim crnim Louboutinkama.

Jenniferine cipele prekrila je njezina dugačka haljina, a obje su stajlinge upotpunile upečatljivim visećim naušnicama. Glumice su pazile na sve detalje pa su se tako pobrinule da i njihove frizure te make-up budu besprijekorni. Aniston je napravila takozvane plažne kovrče koje, kako im naziv odaje, izgledaju kao da su oblikovane morem, dok je Reese svoj bob savršeno isfenirala i kosu zataknula iza ušiju.

Gledajući ih zajedno, teško je odlučiti koja je ljepša, no jedno je sigurno - i jedna i druga s godinama izgledaju sve bolje.