Domaći brend Gospon Fulir zna što je potrebno za pravilnu njegu muškarca

Foto: Press Foto

BLAGDANI su pred nama, a time se postavlja i glavno pitanje, koji je idealni poklon za muškarce? 

Gentlemansko ponašanje, pristojnost, uviđavnost i  samopouzdanje, tradicionalne su odlike pravog gentlemana, onoga čije su kvalitete bezvremenske i klasične. Gentleman nigdje ne može proći nezapaženo, malo će tko ostati ravnodušan na njegovu pojavu, a ako, uz šarmantan osmijeh i s pravom dozom smisla za humor, doda i redovitu pravilnu njegu svojih najistaknutijih atributa, gentlemanu je zajamčen uspjeh. 
 
 
Kako bi skratili muke ženama, koje ne znaju što kupiti muškarcima, odnosno svojim gentlemanima, pomade shop Gospon Fulir pripremio je specijalne poklon pakete Gentelman's Essential, koji sadrže sve što je potrebno jednom gospodinu. 
 
 
U ponudi se nalazi osam različitih poklon paketa, od kojih je jedan namijenjen milostivama. Cijene paketa kreću se od 190 do 570 kuna.
 
 
Paketi Gospon Fulir, Gospon Ban, Gospon Kralj, Gospon Car, Gospon Grof, Gospon Barun i Gospon Knez sadrže sve što je gospodinu potrebno za savršenu njegu, a kako se milostive ne bi osjetile zaboravljeno, tu je i paket Milostiva Grofica.
 
 
Uz to, svaki paket je pakiran u Gentelman's Essential premium kutiju i spreman za pod bor.