Neke od najljepših kožnih jaknih na svijetu djelo su ovog pariškog branda

Foto: Instagram

AKO postoji komad koji imaju gotovo sve žene u svom ormaru, onda je to svakako kožna jakna.
 
Bez nje ne možemo zamisliti niti jednu sezonu, jer čak i po zimi, trendeseterice ju nose ispod toplih kaputića ili u kombinaciji s raskošnim krznenim prslucima.
 
 
 
A kada su u pitanju slavne cure, situacija nije ništa drugačija, posebno kada su u pitanju i najtraženija modna imena, što su definitivno sestre Hadid, Gigi i Bella, ali i Kendall Jenner i Sara Sampaio, koje obožavaju kožne jaknice, posebno one branda o kojem vam danas pišemo.
 
 
 
On se zove Nour Hammour. Njegovo sjedište je u romantičnom Parizu, a iza branda stoje dvije mlade dame - Nour Hammour i Erin Conry Webb.
 
 

Njihove jakne karakteriziraju resice, zatvarači i zakovice, no u ponudi su i jakne na vezanje te one s popularnim remenčićima. Što se tiče cijena, one jesu paprenije, a govorimo o 900 pa sve do 2500 eura, ovisno o modelu.

 
U ponudi su uglavnom bijele, crne, roze, sive i crvene jakne, koje garantiraju da nećete ostati neprimijećene, što je svakako poželjno, s obzirom na cijenu, a cure su najavile i globalno širenje sa svojim proizvodima, koji su zaludjeli "it" cure današnjice.
 
 
I mi bi jednu!