Nekoliko je razloga zašto ne smiješ propustiti siječanjski BeautyBox!

Foto: Freepik, Giphy

SIGURNO si barem jednom guglala kako što duže ostati lijepa i mlada bez bora. Ako još nisi pronašla trik ili proizvod koji ti u potpunosti odgovara vrijeme je da što prije naručiš siječanjski BeautyBox.

Požuri po svoju kutijicu sreće. Zaliha je sve manje.

U kutijici sreće čeka te najnovija hijaluronska krema sa stopostotnim učinkom! Aaaaaaa, ne možeš doći k sebi? Ni mi! Jedva čekamo isprobati najnoviju kremu na tržištu koja sprječava nastanak bora i smanjuje vidljivost postojećih. Najnovija krema na tržištu premijerno stiže u siječanjskom BeautyBoxu koji je ovaj mjesec dupkom pun.

Čak OSAM beauty proizvoda stiže na tvoja vrata naručiš li na vrijeme svoju kutijicu sreće. Klikni na www.beautybox.hr jer zaliha je sve manje.

Hijaluronska kiselina povećava postotak vlage koju koža s godinama gubi i tako gradi zaštitni sloj na koži dajući mekoću i zaglađenost. Krema koju imaš priliku prva isprobati obogaćena je i uljima badema, argana i lješnjaka, ne sadrži GMO sastojke, bez parabena je, umjetnih boja i mirisa. Za 99 kuna postaješ vlasnica najnovije kreme plus još drugih sedam super proizvoda koji stižu u kutijici sreće.

Znaš li da je tim BeautyBoxa napravio pravi popust? Za svaku dodatnu naručenu kutiju u istoj narudžbi dostavu plaćaš samo pet kuna, umjesto dosadašnjih 25. Kutijicu sreće možeš naručiti do kraja mjeseca ili do isteka zalihe. Požuri po svoju sreću.