Neobičan potez: Selena Gomez izbrisala svoju najlajkaniju fotku

Foto: Instagram

PJEVAČICA Selena Gomez osoba je s najviše pratitelja na cijelom Instagramu. 

Njezin profil broji čak 143 milijuna pratitelja, a jednom objavom zaradi i do 800 tisuća dolara. Selenin profil poprilično je raznolik i zbilja se na njemu može pronaći svakakav sadržaj, od glazbenih isječaka do poruka fanovima, ali i njezinih fotki koje uglavnom najbolje prolaze. 

Prije nešto manje od dva tjedna Selena je objavila fotografiju na kojoj pije koktel tijekom njujorškog Tjedna mode i na njoj zaradila čak 10,6 milijuna lajkova što je u tom trenutku postala njezina najpopularnija fotka i 13. najlajkanija objava na cijeloj društvenoj mreži. 

Na njoj smo imali prilike vidjeti Selenino "novo", poprilično bujno poprsje koje je izazvalo lavinu komentara oko moguće plastične operacije. 

No tu fotku više ne možete pronaći na njezinom Instagram profilu jer ju je Selena odlučila izbrisati. Za to nije dala nikakvo objašnjenje jer je ipak riječ o njezinom privatnom profilu s kojim može činiti što god želi, no većina njezinih pratitelja pretpostavlja da je to napravila upravo zato što su je mnogi prozivali da je ugradila silikone u grudi što se kosi s njezinom politikom ljubavi prema samoj sebi koju neprestano ističe. 

I zvijezde poput Selene griješe, zar ne?