Neobični sako i dekolte do pupka za glumicu s tragičnom ljubavnom prošlošću

Foto: Splash News

31-GODIŠNJA glumica sinoć je tulumarila u New Yorku.

Povod je bio Delta pre-Grammy party, a zvijezda serije "Glee", Lea Michele, tom je prilikom uskočila u vrlo seksi kombinaciju.



Iako su nju činile široke hlače od zelenog samta i zanimljiv sako s motivima srca, topić koji je imao dekolte doslovno do pupka bio je taj koji je kombinaciji podario dozu seksepila.



Glumica je dugu kosu svezala u pletenicu pa kosa ništa nije sakrila, a svojom nas je pojavom Lea podsjetila na tragičnu ljubavnu priču s glumcem Coryjem Monteithom s kojim je prohodala 2012. godine.



Par se upoznao na setu spomenute serije 2008. godine, no ljubav je došla tek kasnije. Međutim, u srpnju 2013. godine, Coryjevo beživotno tijelo pronađeno je u hotelskoj sobi u Vancouveru u jutarnjim satima.

31-godišnji glumac i pjevač godinama se tajno borio s ovisnošću, a uzrok smrti bila je kombinacija alkohola i heroina koja je ovoga puta bila smrtonosna.



Cory je večer prije smrti imao i društvo u sobi, jer je na stolu bilo nekoliko čaša za šampanjac, a glumica je za njega uvijek imala samo riječi hvale te je uvijek isticala koliko ga je voljela.

Lea je nakon Coryja imala nekoliko kratkih avantura, a sreću je pronašla sa Zandyjem Reichom s kojim je vezu priznala prošloga ljeta.