Neodoljivi princ George upoznao Obamu u pidžamici!

Foto: Twitter, Guliver/Getty

AMERIČKI predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle jučer su bili gosti princa Williama i Kate Middleton u Kensingtonškoj palači.


Omiljeni britanski supružnici svoje su ugledne goste pozvali na privatnu večeru, a pridružio im se i mlađi brat princa Williama, princ Harry.

Ipak, zvijezda showa još je jednom bio mali princ George koji je Baracka i Michelle upoznao odjeven u svijetloplavu pidžamicu, bijeli ogrtač i tamnoplave šlapice.



Naime, upravo zbog ovog upoznavanja, George je dobio dozvolu da na spavanje krene 15 minuta kasnije, što je dobro iskoristio.

Mali princ pozdravio je predsjednika, a zatim veselo skočio na konjića za njihanje kojeg je dobio na poklon od Baracka i Michelle i zabavljao se s mamom.



Vjerovali ili ne, stranica "Femail Fashion Finder" odmah je identificirala Georgeov ogrtač i izvjestila čitateljice da ga proizvodi brand "My 1st Years" i da košta 27 funti. Britanske mame do jutra su pokupovale sve ogrtače kako bi i njihovi klinci nalikovali na zvijezdu Georgea!

Prije ovog neodoljivog upoznavanja, William, Kate i Harry dočekali su obitelj Obama ispred kuće, a kako izvještava E Online, obiteljski zavodnik Harry je poljubio Michelle u oba obraza.

Jučer popodne, Barack i Michelle uživali su i u društvu kraljice Elizabethe II. koja ih je dočekala sa suprugom princom Philipom.

Obama je izjavio kako je sretan što je kraljici mogao čestitati 90. rođendan te dodao: "Ona je jedna od mojih najdražih ljudi."