Neprepoznatljiva: Gabrielle Union skinula ekstenzije i pokazala prirodnu frizuru

Foto: EPA-EFE

KAKO je gotovo cijeli svijet uslijed pandemije koronavirusa osuđen na socijalno distanciranje, mnogi su vrijeme iskoristili za promjene. Dok jedni vježbaju i otkrivaju ljubav prema zdravom životu, drugi eksperimentiraju s frizurama i bojama kose. Jedna od njih je i glumica Gabrielle Union koja je svoju kosu odlučila počastiti zasluženim predahom.

Na svom Instagramu je objavila snimke na kojima je otkrila da je uklonila dugačke pletenice, odnosno ekstenzije i da ćemo je neko vrijeme gledati s prirodnom frizurom.

S kratkom kovrčavom kosom izgleda gotovo neprepoznatljivo i potpuno drugačije, ali obožavatelji nisu skrivali oduševljenje njezinim novim izgledom.

Podsjetimo, kraljem prošle godine najpopularniji talent show na svijetu, America got talent, se našao u centru velike afere, a sve zbog lijepe Union. Točnije, zbog njezine frizure.

Tvrtke Syco Entertainment i Fremantle, čiji je vlasnik i jedan od članova žirija kultnog showa, Simon Cowell, kao i televizijska kuća NBC, našli su se pod istragom zbog optužbi za rasizam.  

Sve je započela Gabrielle koja je kolege iz žirija, komičara Howieja Mandela i Simona Cowella, optužila za širenje rasizma. Zasmetalo ju je to što su joj oni, u više navrata, predbacili kako su njezine frizure previše "crnačke".