Nevolje u prijateljskom raju: Zašto Selena nije bila na zabavi Taylor Swift povodom Dana nezavisnosti?

Foto: Instagram, Splash News

AKO smo nešto primijetile na zabavi Taylor Swift, povodom Dana nezavisnosti, to je da nije bilo Selene Gomez.

Taylor Swift već je tradicionalno napravila veliku zabavu za dečka Toma Hiddlestona i brojne prijatelje, povodom proslave Dana nezavisnosti, no njezina najbolja prijateljica Selena nije bila tamo.



Ona je tom prilikom priredila zabavu za svoje društvo, a dijelić atmosfere pokazala je na svom Instagram profilu, gdje je objavila nekoliko videa s iste.



23-godišnja ljepotica i bivša djevojka Justina Biebera, ovih je dana napravila i trodnevnu stanku od svoje "Revival" turneje pa je uspjela naći vremena za prijatelje i malo zabave i opuštanja. Na jednom od videa koje je objavila, Selena hoda po vili, pozdravlja brojne prijatelje, koji plešu i zabavljaju se, a zatim se baca u bazen, s velikim osmijehom na licu.

Taylor i njezino društvo istog su se dana pak zabavljali u njezinom domu na Rhode Islandu, a među gostima su bile Gigi Hadid, Karlie Kloss, Ruby Rose, Blake Lively, Ryan Reynolds it mnogi drugi.



Iako je pomalo čudno što ovom prilikom cure nisu bile zajedno, navodno posrijedi nije nikakva svađa, već Selenine brojne obaveze oko turneje, koju je nastavila jučer u Phoenixu.



Krajem lipnja, Taylor i njezin novi dečko Tom, uživali su na koncertu lijepe Selena u Nashvilleu, gdje čitavu večer nisu skidali pogled ni ruke jedno s drugoga.