Ni Angelina nije odoljela prozirnim haljinama za kojima lude slavne žene

Foto: Getty

SLAVNA glumica već godinama njeguje isti stil i vjerna je crnoj boji.
 
No proteklih dana Angelina Jolie pokazala je da i ona teško odolijeva trendovima, a pala je na jedan koji nose baš sve slavne dame. Riječ je i o najgolišavijem trendu s crvenog tepiha, a vjerojatno već sada pogađate da se radi o prozirnim haljinama. Glumica je sinoć bila gošća na jednoj gala večeri u New Yorku, gdje je drugi put ovog tjedna nosila prozirnu haljinu, no ostala je vjerna svojoj omiljenoj boji.
 
 
Angelina ipak nije pokazala toliko kože koliko smo navikli viđati na crvenom tepihu tijekom proteklih godina, a ispod njene dugačke prozirne haljine nije se naziralo donje rublje, već crni negliže. Prije samo nekoliko dana, na dodjeli Zlatnih globusa, glumica je također nosila dugačku crnu prozirnu haljinu s potpisom modne kuće Versace.
 
 
Raskošna haljina također je otkrila tek malo kože, dok su ipak najviše pažnje privlačili zvonoliki rukavi s detaljima perja.
 
A ako je čak i Angelina pala na ovaj golišavi holivudski trend, sumnjamo da će ga i ove godine ijedan drugi zasjeniti, barem kada je u pitanju crveni tepih. A sigurni smo i da najveća obožavateljica ovog trenda, Jennifer Lopez, nikada neće prestati nositi prozirne haljine.