Ni Olja Vori nije odoljela laskavoj haljini koja je preplavila Instagram

Foto: Bojan Zibar

SUPRUGA našeg proslavljenog rukometaša Igora Vorija trendove prati u stopu.

Stoga nas uopće nije iznenadilo kada se sinoć na jednom eventu u centru Zagreba pojavila u haljini koja je ovog ljeta preplavila Instagram.

A osim što nam je njena haljina već na prvi pogled bila poznata, Olja je u njoj dokazala i da se radi o komadu koji jamči poglede, kako bojom i uzorkom, tako i izrazito laskavim krojem na preklop.

Haljine na točkice su se općenito nametnule kao hit trend sezone, no ova zelena se po popularnosti izdvojila od ostalih i nemoguće je da ju niste primijetile na društvenoj mreži. A riječ je o komadu s potpisom skandinavskog brenda Ganni čija je cijena u online trgovini Net-a-Portera 210 eura, odnosno oko 1560 kuna.

Gospođa Vori ju je odlično iskombinirala s bijelim štiklama na V-izrez i torbicom u istoj boji te je look upotpunila upečatljivim visećim naušnicama.

A kako su je tijekom ljeta kombinirale druge "it" djevojke s Instagrama, pogledajte u nastavku i uvjerite se da je zaista riječ o haljini koja laska svim tipovima tijela te se odlično uklapa u različite stilove: