Nicole kao papiga, Sofia kao balerina: Na dodjeli SAG nagrada ponovno je bilo svega

Foto: Getty

SINOĆ je u Los Angelesu održan još jedan crveni tepih.
 
On je u Shrine Auditoriumu prostran zbog dodjele Screen Actors Guild nagrada, a njime su tradicionalno prošetale brojne slavne glumice u dobrim, ali i lošim modnim kombinacijama.
 
 
Kolumbijska ljepotica Sofia Vergara najviše je iznenadila modnim odabirom, jer se pojavila za nju u vrlo neobičnoj kreaciji. Naime, glumica koja je poznata po svojim zanosnim oblinama, ovaj ih put nije stavila u prvi plan, već se odlučila za haljinu, koja je podsjećala na onu kakvu nose balerine, iako je imala korzet.
 
 
Također, Sofia je blistala uz prezgodnog supruga Joeja Manganielloa, a iako je to radila i Nicole Kidman uz svoga, country pjevača Keitha Urbana, mnogi su ju proglasili najgore odjevenom na dodjeli, a zelena Gucci haljina koju je izabrala, sa šljokicama i perjem, priskrbila joj je nadimak "papige".
 
 
Ni trudna 35-godišnja glumica Natalie Portman, nije odabrala najsretnije, a njezina bijela haljina, sa zvonolikim rukavima, učinila ju je da izgleda još "većom".
 
 
Mlada glumica Ariel Winter, zvijezda serije "Moderna obitelj", ponovno se odlučila za golišavu zlatnu kreaciju, koja je istaknula njezine obline, a jedna od svakako najbolje odjevenih bila je voditeljica Guiliana Rancic, koja izgleda sve bolje i bolje.
 
 
 
Mlada holivudska nada Emma Stone, koja je doma ponovno otišla s "kipićem", ovoga puta bila je malo odvažnija, jer je dio njezine haljine bio proziran na grudima, a svi čekaju što će obući za dodjelu Oscara, jer se opasno šuška kako je glavna favoritkinja u kategoriji "najbolje glumice".
 
 
Što se tiče ostalih haljina, glumice su uglavnom birale bijele ili crne, ali i one metalne, za koje je već i sam Vogue potvrdio kako će dominirati 2017. godinom.
 
 
Pogledajte što su obukle ostale te sami izaberite svoje favorite. 
 
Chrissy Teigen
 

Kerry Washington


Kaley Cuoco
 

Kate Hudson
 

Amy Adams
 

Salma Hayek