Nikad elegantnija Maja Šuput oduševila obožavatelje: "Savršena haljina"

ODMAH nakon što se vratila s bračnog putovanja, domaća pjevačica Maja Šuput se vratila brojnim obavezama. Tako se sinoć pridružila humanitarnoj akciji Vatreno srce koja je ujedinila domaće nogometaše i brojne javne osobe kako bi zajedničkim snagama prikupili novčana sredstva za liječenje i školovanje djece.

U njezinom stilu, nježne boje i romantične kombinacije koje su obilježile njen boravak na Maldivima, zamijenio je upečatljiv i hrabar outfit. Tako je u šljokičastom izdanju doslovno zabljesnula, a Majini obožavatelji nisu skrivali oduševljenje onime što vide.

Nikome nije promaknulo da je Šuput, poznata po svom osebujnom stilu, ovog puta ipak dala prednost eleganciji pa je promišljeno birala i modne dodatke. Najviše pažnje izazvala je njezina uska haljina u boji smaragda. Osim šljokica kojima je cijela ova kreacija posuta, glavni aduti su joj sve popularnija midi dužina koja naglašava ženstvenost, ali i gola, zavodljiva leđa.

"Savršena haljina", zaključila je jedna njezina obožavateljica.

Osim haljine koja naglašava svijetlu boju Majinih očiju, pjevačica ih je odlučila dodatno istaknuti jakim make-upom. Fokus je ovog puta stavila upravo na oči, ali unatoč tome je hrabro prekršila nepisano pravilo stavivši na usne jarko crveni ruž.

Sve je upotpunila upečatljivim visećim naušnicama te elegantno pokupljenom kosom. No, kada su modni dodaci u pitanju, najviše pažnje su privukle dizajnerske sandale koje je prošetala unatoč sve nižim temperaturama.

Crne sandale s vrtoglavo visokom potpeticom prepoznatljive su po predimenzioniranom satenskom cvijetu koji ih krasi, a dio su kolekcije slavnog modnog dizajnera Giuseppea Zanottija. Popis slavnih dama koje su obožavateljice njegovih cipela je poprilično dugačka, a neke od njih su i Kylie Minogue, Beyoncé te Jennifer Lopez. Sada je jasno da im nije odoljela ni Maja Šuput koja je za ovaj primjerak sandala izdvojila 895 funti (oko 7700 kuna).