Nikad ljepša Miley Cyrus otkrila zašto se više neće pojavljivati na crvenom tepihu

Foto: Elle, Splash, Getty, Instagram

IZA nje su prekid zaruka, pomirenje, kratka veza sa sinom Arnolda Schwarzeneggera te brojni skandali.

Slavna pjevačica Miley Cyrus potpuno se smirila, nakon podužeg razdoblja javnih istupa, vulgarnih izjava te čudnih modnih kombinacija, kojima je šokirala javnost.



No, otkad se početkom godine pomirila s jednim od najpoželjnijih holivudskih frajera, Liamom Hemsworthom, s kojim je 2013. iznenadno prekinula zaruke, Miley se potpuno smirila, a moramo priznati i kako nikada nije izgledala bolje.



U to smo se uvjerili u novom broju poznatog časopisa Elle, čiju naslovnicu krasi upravo njezino lice, s minimalno šminke. 23-godišnja pjevačica i glumica zasjala je u bijelim, čipkastim opravicama, što je itekako prigodno, obzirom da sa svojim 3 godine starijim zaručnikom trenutno planira vjenčanje.



Miley je u intervjuu otkrila i kako se više neće pojavljivati na crvenim tepisima pa svi koji će ju htjeti gledati, morat će otići na njezin Instagram ili Twitter, gdje je pjevačica vrlo aktivna. "Nikad više neću kročiti na crveni tepih. Zašto, kada ljudi gladuju, ja sam na tepihu koji je crven? Zato što sam važna? Slavna? To nije moj stil", zaključila je.



A da sve ne ostaje samo na riječima, Miley već neko vrijeme vodi zakladu The Happy Hippie, koja pomaže mladim beskućnicima, LGBTQ zajednici i ostalim ranjivim skupinama, a uskoro ćemo ju gledati i u seriji "Crisis in Six Scenes", legendarnog Woodyja Allena, što će biti njezino prvo pojavljivanje na malim ekranima nakon 2011. godine i uloge Hannah Montane, koja ju je i proslavila.



Čini se kako ljubav doista čini čuda...