Nikolina Ristović pokazala kako napraviti glamuroznu frizuru pomoću najlonki

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL, Instagram

JEDNO od najmoćnijih oružja voditeljice Nikoline Ristović je njezina prekrasna bujna kosa pa nas jako veseli što je tijekom izolacije odlučila na svojem Instagramu podijeliti neke od svojih omiljenih frizerskih trikova.

Nakon što je pokazala kako nakovrčati kosu kod kuće bez viklera i uvijača, sada je otkrila i kako napraviti malo krupnije i glamuroznije kovrče, takozvane holivudske lokne. Ni ovaj put nije posegla za tipičnim frizerskim preparatima, već je za trik iskoristila, vjerovali ili ne, najlonke.

I za ovaj look potrebno je isplesti dvije pletenice, ali opuštenije od onih u prethodnom videu, te u svaku uklopiti po jednu nogavicu najlonki, umjesto jednog pramena kose. Pletenice zatim smotajte u punđe i ostavite ih neko vrijeme, najbolje preko noći, a kada ih raspletete, imat ćete frizuru dostojnu crvenog tepiha! 

Sada je idealno vrijeme da isprobate ovaj trik jer ništa vam neće popraviti raspoloženje kao dobra frizura, a ako i vama upali ovako dobro kao Nikolini, vjerujemo da ćete ga koristiti i nakon izolacije.