Nikolina Ristović pozirala u bikiniju kao stvorenom za žene s velikim grudima

Foto: Instagram

JEDINI odjevni komadi koje nosi posljednjih dana su oskudni kupaći kostimi.

Nikolina Ristović već neko vrijeme s obitelji boravi na Sejšelima, gdje neumorno uživa u ljetnim radostima. Tako je nedavno objavila fotografiju koja je izazvala pravu lavinu oduševljenih komentara, a to ni ne čudi kada je na njoj pozirala samo u badiću na pješčanoj plaži te se tom prilikom pohvalila fantastičnom figurom.

No čini se kako je bivša voditeljica na odmor ponijela samo različite kupaće kostime.

"Još uvijek nemam fotografiju s odjećom. Sorry", napisala je Nikolina u opisu posljednje fotografije na kojoj pozira u potpuno prirodnom izdanju. Mnogi su primijetili kako upravo tako i izgleda najbolje. Bez šminke, s raspuštenom kosom i bez suvišnih modnih dodataka.

"Ovakvo tijelo je grijeh sakriti s odjećom", napisala je jedna od njenih pratiteljica, dok je druga zaključila kako ni ona ne bi imala fotografije s odjećom da izgleda poput Nikoline.

Inače, upravo ovaj zanimljivi, šareni bikini je savršeno rješenje za žene s velikim grudima. Naime, upravo one najčešće muku muče s pronalaskom idealnog kupaćeg kostima. No ako ne želite da se kupovina pretvori u pravu noćnu moru, odaberite model nalik ovome. Osim što će košarice koje podsjećaju na topić sve čvrsto držati na mjestu, dodatnu potporu osigurat će i vezanje oko vrata, a zanimljiv uzorak pomoći će vam da se ne osjećate kao da ste svoj kupaći kostim posudili od bake. Ponekad se čini kao da su za žene s većim grudima rezervirani isključivo jednobojni, dosadni modeli kupaćih kostima, zar ne?