Nikolina Ristović spojila nespojivo i oduševila obožavatelje: "Opet božanstveno"

TJEDNI mode izmjenjuju se jedan za drugim pa je i Nikolina Ristović otputovala na jedan od njih. Posjetila je Milano i otkrila kako je to bilo dovoljno da "postane žrtva mode". Također, pohvalila se fantastičnom haljinom koju bi mnoge trendseterice poželjele u svojoj kolekciji, a zbog koje je u zaborav pao i outfit koji golica maštu.

Ovog puta odlučila se za kombinaciju savršenu za sve prilike. Od jutarnjeg odlaska na posao, preko popodnevne kave s prijateljicama, pa sve do neplaniranog večernjeg izlaska. Udobno i jednostavno, a istovremeno nevjerojatno chic.

Zgodna voditeljica odabrala je pravi jesenski "must have", prugasti džemper, te ga je kombinirala uz plisiranu suknju midi dužine. Spojila je dva nespojiva uzorka te prekršila jedno od nepisanih modnih pravila, a sve je začinila modnim klasikom - kaubojskim čizmama.

Upravo se oko kaubojki često lome koplja te ne postoji zlatna sredina - ili ih volite ili mrzite. No ako pitate poznate Hrvatice, svaka žena bi u svojoj kolekciji trebala imati barem jedan primjerak ovih čizama. Štoviše, Antonija Blaće ne skriva svoju naklonost prema njima, a Iva Radić je dokazala da kaubojke možete nositi i usred ljeta. Ni Tatjana Dragović im nije uspjela odoljeti, dok je Jelena Rozga sve iznenadila kombiniravši ih na potpuno neočekivan način.

Iako se čini da je Nikolina s lakoćom osmislila ovaj outfit, otkrila je da se i ona svakodnevno susreće s čestim problemom mnogih žena.

"Promijeni odjeću 27 puta. Izađe odjevena u prvu opciju. Ja", našalila se.

Ipak, to nije spriječilo njene obožavatelje da je počaste brojnim komplimentima na račun stila.

"Sve tvoje kombinacije odjeće su čista desetka. Veoma su životopisne i odlično ih nosiš", pohvalila ju je jedna obožavateljica.

"Opet božanstveno", zaključila je druga.