Nina Badrić nosi haljinu i cipele o kojima većina žena može samo maštati

Foto: Instagram

PJEVAČICA Nina Badrić u posljednje vrijeme sve češće privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama kojima se rado hvali na Instagramu.

Tako nas je nedavno oduševila trendi odijelima koje je hrabro i u maniri svjetskih zvijezda obukla bez grudnjaka, a sada se pohvalila haljinom u jednom od najpoželjnijih uzoraka sezone, od čije će vam se cijene zavrtjeti u glavi.

"Haljinica boje lila", napisala je Nina u opisu galerije fotki i otkrila da haljinu leopard uzorka u boji lavande potpisuje dizajnerica Alessandre Rich, a njezina cijena u online trgovini Farfetch je 1863 eura, odnosno oko malo manje od 14 tisuća kuna.

Haljina asimetričnog kroja koja se sužava u struku i otkriva jednu nogu odlično laska Nininoj figuri te je, zahvaljujući volanima, istovareno elegantna i razigrana. 

Dizajnersku haljinu Nina je iskombinirala i s cipelama s dizajnerskim potpisom, točnije bijelim sjajnim salonkama modne kuće Saint Laurent. Cijene salonki ove modne kuće kreću se od 4 do 10 tisuća kuna, a Nina se i dan prije pohvalila drugim parom cipela s potpisom istog brenda.

Riječ je o Saint Laurent Paloma sandalama s crnim i zlatnim prugicama koje su dio kolekcije brenda iz 2013. godine te više nisu dostupne u prodaju, a cijena im je bila oko 6 i pol tisuća kuna.