Nina Badrić odjenula samo sako pa nitko nije ni primijetio da ima novu frizuru

Foto: Instagram

OSIM glasom, domaća pjevačica Nina Badrić pažnju često privlači i svojim odjevnim kombinacijama koje je ponekad teško zaboraviti. Očaravajuće izdanje u bijeloj haljini mnoge je ostavilo bez teksta, a svi se slažu da je u njemu izgledala božanstveno. Ništa manje komplimenata nije zaradila ni kada se pojavila u raskošnoj haljini koja pristaje apsolutno svima, kao ni kada je na jednom od svojih koncerta pred publiku izašla u nevjerojatnom šljokičastom odijelu. Nebrojeno puta je dokazala da joj ne nedostaje modne odvažnosti, ali i da prati modne trendove.

U jednom od njih je i sada pozirala.

Riječ je o odvažnom modnom trendu koji već neko vrijeme rado nose svjetske trendseterice. Naime, sako je postao pravi "must have", ali u potpuno drugačijoj ulozi od one na koju smo naviknuli. Nosi se umjesto haljine, a nerijetko se ispod njega skriva tek oskudno donje rublje.

Trend je pokrenula Kim Kardashian, a u njega su se vrlo brzo zaljubile i brojne druge slavne ljepotice, poput sestara Hadid, Sofije Richie, Irine Shayk, Sophije Turner i Priyanke Chopre. Na domaćem terenu ga je nosila Sonja Kovač, a sada je jasno da mu nije odoljela ni Nina.

Ona je odabrala klasični crni model sa zlatnim gumbima koji, unatoč tome što je opasno kratak, i dalje izgleda nevjerojatno elegantno. Tako je Badrić u samo jednom potezu uspjela zapaliti Instagram u tolikoj mjeri da njezini obožavatelji nisu ni primijetili da ima novu frizuru. Ostala je vjerna svojoj boji kose, ali joj je uz pomoć ekstenzija dodala volumen i dužinu.