Njegova bivša se još uvijek mota oko njega? Evo kako se trebaš ponašati

Foto: DKNY

NEĆE biti lako, no ovo je jedini pravi način.

1. Pokušaj shvatiti cijelu situaciju

Drugim riječima, sagledaj situaciju iz različitih perspektiva te odvaži prednosti i mane. Pokušaj shvatiti na koji je način tvoj partner povezan s čitavom situacijom, kako bi mogla procijeniti koliko je spreman za vezu s tobom. Ne želiš završiti slomljena srca, kada shvatiš da je i dalje blizak s njom, jer se nada pomirenju, što znači da si ti ovdje samo dok ne raščisti situaciju s njom.

2. Budi ljubazna i zadrži udaljenost

Ljubavni stručnjaci savjetuju kako je uvijek najbolje zadržati osmijeh na licu i udaljenost, kako bi se izbjegle sve neugodne situacije ili potencijalni sukobi, posebno ako je ona majka njegovog djeteta. U tom slučaju, dovoljno je da si tu da podržiš njegove odluke. Ona je prošlost, ti si sadašnjost i budućnost. Ostani dama!

3. Razgovaraj s njim

Ako postoji bilo kakav problem, kao npr. njegov preblizak odnos s njom, on se mora rješavati u četiri oka, točnije razgovorom s njim, a ne s njom. Komunikacija je važna kada je riječ o odnosima, posebno ako su posrijedi one manje lijepe stvari. Reci mu kako se stvarno osjećaš u vezi cijele situacije. Ako mu je stalo, promijenit će to. Ako ne, sve ti je rekao.